Handigste apps voor iphone 6s

images handigste apps voor iphone 6s

De CarPlay -versie werkt razendsnel en met de Apple Watch-versie bedien je eenvoudig de muziek op je iPhone en selecteer je je favoriete radiostation. Het fijne van deze app is dat er geen advertenties zijn, zelfs niet in de gratis versie. Als bovenstaande methodes voor jou niet genoeg zijn, dan zijn er nog andere manieren om televisie te kijken vanaf je Apple TV. Een nadeel van Stievie is dat ze helaas geen app voor de Apple TV zelf uitgebracht hebben, waardoor je dus genoodzaakt bent om AirPlay te gebruiken vanaf je iPhone of iPad. Onderstaande tip legt uit hoe dit werkt:. In deze gids bespreken we de mogelijkheden voor live televisiekijken op de Apple TV, bijvoorbeeld met apps van providers, de omroepen zelf en andere mogelijkheden.

 • Televisiekijken op de Apple TV dit zijn de mogelijkheden
 • iTip Zo speel je het waanzinnig populaire Fortnite gratis op je iPhone iCreate
 • 99 Best iPhone images in Computer science, Handy tips, Helpful hints
 • iOS is uit nieuwe functies voor FaceTime, iPhone XR en meer

 • Radio luisteren op de iPhone kan met allerlei verschillende apps. In deze gids hebben we de beste radio-apps voor iPhone en iPad op een rij gezet. Misschien kende je het nog niet, maar Fortnite is dé iOS-game van het moment.

  Televisiekijken op de Apple TV dit zijn de mogelijkheden

  Van alle apps deed alleen Netflix het met 12,6 miljoen beter. Fortnite werkt alleen met de iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone.

  Video: Handigste apps voor iphone 6s Top 10 Best Apps for iPhone 6

  Na de lancering van iOS 12 werd FaceTime er niet veel beter op. De app introduceerde een menubalk voor de uitgestelde groepchatfunctie.
  Instaradio bestond voorheen onder de naam Soriko Radio.

  Video: Handigste apps voor iphone 6s Top 10 MUST HAVE iPhone Apps - 2019

  Er is een complete autobediening met grote knoppen op een zwarte achtergrond. Apple TV.

  images handigste apps voor iphone 6s

  Ook interessant Beste agenda-apps voor iPhone en iPad. De app heeft ook een widget en een timer- en wekkerfunctie. Wil je televisiekijken via je Apple TVdan moet je dus op zoek naar alternatieven die we in dit artikel bespreken.

  images handigste apps voor iphone 6s
  Handigste apps voor iphone 6s
  Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

  images handigste apps voor iphone 6s

  Je kan geen zenders toevoegen of je eigen favorieten aanmaken. Daarvoor hebben we een aparte lijst samengesteld. Eurosport Vereist AirPlay?

  iTip Zo speel je het waanzinnig populaire Fortnite gratis op je iPhone iCreate

  Check daarvoor dus onze lijst met de beste radio-apps voor de Apple TV. De app werkt ook met Siri Shortcuts en Apple Musiczodat je muziek aan je eigen bibliotheek kan toevoegen.

  InCar gives you access to Apple CarPlay UI to use when you are in the car.

  If you do not have Android Auto supported car or boring with Android Auto, you can. EveryTrail App for iPhone Best Travel Apps, Rv Travel, Adventure Travel, iPhone 6S Force Touch could revolutionise mobile gaming - but where does that .

  99 Best iPhone images in Computer science, Handy tips, Helpful hints

  Dit is denk ik de meest makkelijke en handigste tool voor als je filmpjes wilt. Oct 9, Explore kadiea47's board "iPhone", followed by people on Pinterest. 17 Awesome Money-Saving great apps for earning rewards, saving on (almost) Iphone 6s TipsIphone HacksTech HacksTech Gadgets Smartphone . Apps voor je telefoon, de handigste en leukste via de consumentenbond.
  Hoewel je misschien op het eerste gezicht schrikt van het opvallende ontwerp van deze iOS -app, ligt die geheel in lijn met de gelijknamige website, Nederland.

  images handigste apps voor iphone 6s

  Ook interessant Beste agenda-apps voor iPhone en iPad. Je kan films zowel kopen als huren. Bij speciale gelegenheden zoals de Olympische Spelen heeft de NOS-app ook andere livestreams beschikbaar. Zwak: Extra functies achter een betaalmuur, aanbod van radiostations niet het grootst.

  Eurosport Vereist AirPlay?

  images handigste apps voor iphone 6s
  Watch emily owens md online free 1channel
  Met deze buurtapps voor iPhone weet je wat er speelt.

  Welke Apple TV heb ik?

  iOS is uit nieuwe functies voor FaceTime, iPhone XR en meer

  Een nadeel is dat je wel reclame-onderbrekingen hebt, waardoor het kijken wat onhandig is. Eurosport Vereist AirPlay?

  Radio-apps bestaan al een paar jaar en ze zijn gaandeweg steeds beter geworden, ook in het tijdperk van eindeloos muziek luisteren via Spotify en Apple Music.

  5 thoughts on “Handigste apps voor iphone 6s”

  1. Dat mag ook een account van een familielid of een vriend zijn, al stellen de voorwaarden van Ziggo dat je zelf klant moet zijn.

  2. Instaradio Instaradio bestond voorheen onder de naam Soriko Radio. Zwak: Aangepast introscherm vereist account, betaalde versie prijzig, niet op Apple TV, CarPlay-versie minder snel, Apple Watch-versie werkt niet goed.

  3. Zo gebruik je je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri. Als je dus meer wil dan alleen naar radio luisteren, is RadioNED de app die je moet hebben.